HTML

Kis Morgó Óvoda

Friss topikok

Címkék

Létrejöttünk :)

2012.09.21. 14:10 Gizibaba

Kedves Vendég,



Köszönjük, hogy bepillantottál induló blogunkba. 


Ezen internetes felület elsődleges célja, hogy a Kismaroson működő Kis Morgó Óvodát bemutassa mindazoknak, akik még nem ismerik, akik kíváncsiak rá, és akik kedvet éreznek egy gyerekközpontú, vidám és tevékeny csapatot, egy varázslatos környezetben működő ovit megismerni. Hamarosan egyre bővülő tartalommal várunk minden egykori kismarosi óvodást, jelenlegi idejárót (és családjukat, ismerőseiket), valamint azokat is, akik csak szívesen belepillantanának az óvoda múltjába, jelenébe, és jövőjébe is :)

Ha bármilyen emléked, fotód van az oviról, és szívesen látnád viszont ezen az oldalon, kérlek, küldd el nekünk digitális formában a kismorgo.ovi@citromail.hu -ra ;-) Hasonlóan nagy szeretettel fogadjuk a személyes történeteket, régi sztorikat is. :)

(Ha Facebook-on még nem akadtál ránk, akkor itt megteheted: https://www.facebook.com/ovoda.kismorgo )

Üdvözlettel:

a Kis Morgó Óvoda lelkes blogolói 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kismorgoovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr124792983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

recsni 2012.09.21. 22:43:50

Nem jutok szóhoz!Itt is hozod a megszokott profizmusodat ,köszönöm ,hogy megcsináltad !Többet nem is mondanék!
Reni
süti beállítások módosítása